DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Zkouška ZM 2009

 

!!! ZKOUŠKA ZM !!!

Dnes 7.6.2009 jsme složily velice těžkou a dlouho očekávanou zkoušku dle NZŘ ZM.

Co se týče obran, tak na těch jsme makaly celých 5 měsíců. Byla to tvrdá práce, která stále není dokončena.

Jelikož od včerejška v Chebu pršelo, tak muselo občas pršet i dneska. A jelikož je Sissinka naše černá dámička, tak si na stopičce nechtěla lehat do asi 1 metr vysoké trávy. A radši díky větru nasála pach z lóže, která byla metr od předmětu a šla dál. Ale to vůbec nevadí, protože pan rozhodčí, Theodor Krajčí, řekl, že to ze všech pěti psů byla nejhezčí stopa. A to nám to stěžoval velice silný vítr a tvrdá tráva s bodláky, že ani nebylo vidět, kudy stopa vede.

Po stopičkách jsme se vrhly na poslušnost. Přiznám se, že máme poslušnost lepší a velice hezčí, ale jelikož jsme dostali krásných 48 bodů, tak si radši nestěžuju. Sísa sice nebyla moc přesná, co se týče chůze u nohy a obratů, ale hlavně, že si přitom celou dobu vrtěla ocáskem a nepletla se mi pod nohy J J J. Stejně máme stále co dohánět a na čem pracovat J

Po poslušnosti nastoupila obrana, které jsem se velice bála. Čekala jsem méně bodů, ale všichni máme obrovskou radost. Proč??? Jelikož Sísa není ovčák, tak má obrany po labradorsku. Lepší…… po princeznovsku. Obrany bere jako formu hry. A jsem velice ráda, že to pan rozhodčí poznal. Musela jsem slíbit, že až půjdeme na ZVV1, tak budeme muset zamakat, což je pravda. Asi Vás zajímají body. Radek (náš figurant) typoval 40 – 42 a pan rozhodčí dokonce nadělil úžasných 43 bodů.

 

Mé díky patří Sissince, která to celé přetrpěla a teď leží napapaná a spokojená v pelíšku. Mimochodem … vůbec se s námi nebaví. Z očí jí můžeme přečíst, ať už jí dneska dáme pokoj a nevšímáme si jí J J J. Prostě dámička.

A velké dík patří Radkovi Horákovi (figurantovi), který nás toho hodně naučil a dovedl k této zkoušce.

Webová stránka byla vytvořena pomocí on-line webgenerátoru WebSnadno.cz